Afrikansk elefant fakta

Afrikansk elefant | Loxodonta africana – Aalborg Zoo

Afrikansk elefant | Loxodonta africana | Fakta om elefanten

Den afrikanske elefant (Loxodonta africana) er et pattedyr i elefantfamilien. Den er nært beslægtet med arten afrikansk skovelefant, (Loxodonta cyclotis).

Hvad er en afrikansk elefant? En beskrivelse af dyret den afrikanske elefant.Fakta om elefantens udbredelse, bestand, vægt, højde, kropslængde, drægtighed, føde og levealder. Den afrikanske elefant kan ses og opleves i Aalborg Zoo.

Afrikansk elefant – Wikipedia, den frie encyklopædi

5. jul. 2020 — Fakta om den afrikanske elefant · Levested: Skov, savanne, græsområder og ørken i Afrika · Type: Pattedyr · Føde: Græs, kviste, bark og rødder …

Den afrikanske elefant | Hele Verden i Skole

14. maj 2019 — Fakta om de afrikanske bush-elefanter · 1. Verdens største landlevende dyr · 2. Elefanternes mange levesteder · 3. Elefantflokke ledes af hunnerne.

Den afrikanske elefant er det største dyr på land.

15 facts om afrikanske elefanter – Rickshaw Tours & Travel

15 facts om afrikanske elefanter I Safarirejser I Oplev Afrikas dyreliv

Den største og den man oftest er heldig at opleve på safari i Afrika er savanne elefanten. Som en gående klippe kan de fuldvoksne hanner opnå en højde på 4 …

Læs vores 15 facts om de fantastiske afrikanske elefanter og bliv inspireret til dit eget safarieventyr i Afrika. her kan du opleve de majestætiske elefanter på helt nært hold i deres naturlige omgivelser. Vi garanterer dig rejsen, du aldrig glemmer.

Afrikas omvandrende klippeblok – Elefanten – Africa Tours

Afrikas omvandrende klippeblok – Elefanten

Der findes to arter af afrikanske elefanter: savanneelefanten og skovelefanten. Savanneelefanten er størst og har stødtænder, der buer indad. Skovelefanten er …

Den mægtige elefant er et fascinerende dyr. Der er flere myter omkring elefanten, hvoraf enkelte er skyld i, at det prægtige dyr er udrydningstruet.

Afrikanske elefanter – WWF Danmark

Der er tre nulevende arter: afrikansk savanneelefant (Loxodonta africana), afrikansk skovelefant (L. cyclotis) og indisk elefant (Elephas maximus). Faktaboks.

En afrikansk elefant har enormt store ører. Det gør det nemmere for dem at komme af med varmen, når de vifter med dem.

elefanter – Den Store Danske – lex.dk

elefanter | lex.dk – Den Store Danske

Der findes to slags afrikanske elefanter – skovelefanten og … Fakta om elefanten. Sted: Afrika (syd for Sahara) Sydasien (fra Indien til Borneo).

Elefanter er den eneste nulevende familie inden for pattedyrordenen Proboscidea. Elefanters nærmeste nulevende slægtninge er klippegrævlinger og søkøer. Der er tre nulevende arter: afrikansk savanneelefant (Loxodonta africana), afrikansk skovelefant (L. cyclotis) og indisk elefant (Elephas maximus). .

Elefanten – Læs om Elefanten i Kiplings eZoo

Fakta om elefanten. Navn: Elephantidae, den afrikanske elefant Loxodonta africana. Levested: Afrika. Alder: …

Kipling Travel | Elefanten, det prægtige pattedyr – Lær om elefanten i vores eZoo ✔ Billeder ✔ Fakta ✔ Informationer → Læs mere Her

Elefanten – [Savannens Sværvægter] – Oplev den her!

20. jan. 2016 — Den afrikanske elefant der holdes i zoologiske haver er primært … I de zoos ser man typisk zoo-mix af afrikansk elefant (Loxodonta …

Safari Tanzania | Oplev elefanten, det største nulevende landdyr der vejer op til 7,5 ton – En af Afrikas “The Big Five” – Æder 150 kg føde om dagen | Læs nu!

Afrikansk elefant – ZooCentral.dk

Keywords: afrikansk elefant fakta